Znanje svima 2016. / 2017.

Početkom projekta natječajem od strane partnera odabrano je 17 pomoćnika u nastavi za rad s učenicima s teškoćama u razvoju.

OŠ A. Augustinčića 10 pomoćnika u nastavi i OŠ Lj. Gaj 7 pomoćnika u nastavi. 18 pomoćnika je prošli kroz 20 satnu „Edukaciju za pomoćnika u nastavi za rad s učenicima s teškoćama“ te su im izdane Potvrde. U sklopu edukacije koja je održana na Veleučilištu Baltazar Zaprešić osigurana su sredstva za osvježenje, obrok u studentskoj menzi te piće i topli napici u ugostiteljskom objektu u sklopu Veleučilišta. Isplaćene su plaće s troškovima za prijevoz za sve pomoćnike u nastavi, regres, božićnica, dnevnice za izlete te zdravstveni pregledi kroz trajanje projekta.

Web stranica je izrađena te je zakupljena domena www.znanjesvima.eu, te umrežena sa Facebook profilom.

Promidžbeni materijal je izrađen kako je navedeno prijavom- 20 plakata, 500 bilježnica, 1000 drvenih olovaka, 2 roll up banera te 2 znakovlja.

Odrađene su informativne radionice (početkom projekta te završna). Prezentirani su rezultati projekta Znanje svima. U informativnim radionicama nije bilo troškova predviđenih projektom. Naime informativne radionice su se održale u sklopu gradske uprave Grada Zaprešića što nije izazvalo nikakve troškove po organizaciji. Kupljen je uredski materijal.

Zbog promjene pomoćnika u nastavi ukupno je u projektu sudjelovao 41 sudionik od toga, 21 pomoćnik u nastavi te 20 učenika s teškoćama. Izvan opsega projekta učenici s teškoćama imaju uspješniju socijalizaciju i inkluziju. Pomoćnici dobivaju novu razinu obrazovanja i mogućnost zapošljavanja.

Ukupna vrijednost projekta 957.400,00 kn od toga EU sufinanciranje 813.790,00 kn.

www.znanjesvima.eu

www.strukturnifondovi.hr

Skip to content