Potpore i subvencije

Obavijest budućim korisnicima subvencija Grada Zaprešića

Obavještavamo sve buduće korisnike subvencija i pomoći Grada Zaprešića da prilikom dostave potrebne dokumentacije za ostvarenje istih obavezno dostave IBAN, broj transakcijskog računa kreiran prema međunarodnom standardu.

Hrvatski IBAN sadržava 21 alfanumerički znak i to:
H R x x VODEĆI BROJ BANKE x x x x x x x x x x.

Bez dostavljenog IBAN-a subvencije i pomoći neće biti moguće isplatiti podnositeljima zahtjeva.

Subvencija za novorođenčad

Pravo na subvenciju podnositelj zahtjev ostvaruje ako su prema Gradu Zaprešiću podmirene sve zakonske i ugovorne obveze korisnika subvencije. Grad Zaprešić se pristupanjem sporazumu s Ministarstvom uprave priključio usluzi e-Novorođenče, čime će se zaprešićkim roditeljima omogućiti da na jednostavniji i brži način predaju zahtjeve za Gradsku subvenciju troškova za novorođenu djecu.

Usluga e-Novorođenče omogućava prijavu novorođenog djeteta korištenjem jednog upravnog mjesta, fizičkog ili virtualnog. Dostupna je u svim matičnim uredima u Republici Hrvatskoj, a roditelji je mogu koristiti i putem interneta, uz elektroničku osobnu iskaznicu i čitač pametnih kartica.

Više informacija je dostupno na poveznici: https://uprava.gov.hr/e-novorodjence/14881.

U nastavku preuzmite obrazac – Zahtjev za isplatu jednokratne subvencije troškova za novorođenče.

Sufinanciranje predškolskog odgoja

U nastavku preuzmite dokument – Zahtjev za sufinanciranje programa predškolskog odgoja i obrazovanja u predškolskoj ustanovi drugog osnivača.

Izravna dodjela jednokratnih financijskih potpora udrugama

U nastavku preuzmite potrebnu dokumentaciju.

Skip to content