122. godišnja Skupština DVD-a Zaprešić

Marin Brebrić proglašen je najboljim vatrogascem DVD-a Zaprešić u 2022. godini. Priznanje i nagrada uručeni su mu od Vatrogasne zajednice grada Zaprešića na godišnjoj Skupštini na kojoj su nagrađeni i članovi s dugogodišnjim stažem, te djeca i mladi koji su sve aktivniji u Društvu.

Uz osnovne aktivnosti, ispomoć u intervencijama, osposobljavanje i edukaciju članova, društvo je u prošloj godini napravilo dodatni iskorak u provođenju preventivnih aktivnosti usmjerenih na građane. Kroz vatrogasni dan na glavnom gradskom trgu posebno su se približili djeci i mladima kojih u redovima DVD-a Zaprešić ima sve više.

Mlado vodstvo, na čelu s predsjednikom Tomislavom Cerinskim, pohvalio je zamjenik gradonačelnika Alan Labus, koji se zajedno s gostima složio kako ovo Društvo može biti primjer kako treba djelovati u svojoj zajednici.

Vatrogasci DVD-a Zaprešić vrlo se odgovorno pripremaju za buduće intervencije i razne nepredvidive situacije u kojima je ugroženo stanovništvo ili imovina, ali svi se ipak nadamo da će ovogodišnje izvješće obilježiti njihove preventivne aktivnosti i uspjesi natjecateljskih ekipa.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content