Započeo Najslađi advent u Zaprešiću

Prvim koncertom, otvorenjem klizališta i paljenjem prve adventske svijeće započelo je najljepše doba godine i Najslađi advent u Zaprešiću.

Očekuju nas tjedni ispunjeni odličnom zabavom i brojnim koncertima, a za što je i ove godine zaslužna Turistička zajednica grada Zaprešića. Nakon što je  A Strana Live Bend prvim koncertom zagrijao publiku, dolaze nam Najslađi izvođači Cubismo, Songkillers, Abba Tribute Bend, Z++, a Matija Cvek priprema veliki božićni party. Bit će tu i Najslađi doček nove 2024. uz sjajan zabavni mix koji pripremaju naši Savski valovi i DJ Tommy T!

Posjetitelji mogu uživati i u koncertima duhovne glazbe uz Trio Mir, a tu su i naše domaće snage zabavne glazbe Full Moon Trio i Kristian Marolt Trio.

Za sve naše sugrađane i posjetitelje koncert poklanjaju KUD Pojatno i Tamburaški zbor Gaj, kao i HPD Jelačić, a za dozu božićnog smijeha pobrinut će se stand up show by Marina Orsag, Igor Drljo i Tihomir Paravina.

U dvorani SŠ Ban Josip Jelačić svoj će koncert imati i Puhački orkestar Zaprešić, Pučko otvoreno učilište organiziralo je tri odlična koncerta klasične glazbe, a tradicionalno će Udruga Stepinčeva oaza mira pripremiti i Žive jaslice.

Svi ćemo zajedno uživati u klizanju na više od 360 m² leda, bogatom programu, adventskim kućicama sa slasnom ponudom hrane, pića i slastica te ugodno provesti prosinac u iščekivanju nove, bolje i još uspješnije 2024. godine.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content