Vrtićanci kao pravi olimpijci pokazali sportski duh

Sportski susret dječjih vrtića „Maslačak“ i „Videk“ ove je godine okupio 180 vrtićanaca u organizaciji Školskog sportskog saveza „Zaprešićki kraj“. Cilj je prije svega motivirati djecu na bavljenje sportom te razvijati njihove motoričke vještine, a kroz natjecanje uči ih se samodisciplini, timskom radu i toleranciji.
„Olimpijadu“ dječjih vrtića podržava i Grad Zaprešić svjestan činjenice da je djecu važno u što ranijoj dobi uključiti u sport. Mališanima je zamjenik gradonačelnika Alan Labus poželio puno sportskog uspjeha, ali i zabave.
Ova tradicionalna sportska manifestacija započela je svečanim postrojavanjem ekipa i pozdravom Domovini, nakon čega su se sve grupe predstavile i svojom himnom. Mali olimpijci pokazali su svoju spretnost u nekoliko sportskih disciplina, naravno uz glasno navijanje svojih vrtićanaca, ali i roditelja, djedova i baka. Bez obzira na rezultat, svim natjecateljima dodijeljene su medalje za sudjelovanje uz napomenu kako nije bilo važno pobijediti, već sudjelovati!

Podijeli s prijateljima!
Skip to content