PS Jetè donio 24 plesne zlatne nagrade

Početkom svibnja održano je međunarodno plesno natjecanje na kojem se Plesni studio Jetè Zaprešić predstavio s 37 koreografija. U grupnim i solističkim koreografijama u Zaprešić su plesači donijeli 24 zlata, 5 srebra, 2 bronce uz dodatno osvojeno jedno 4. mjesto, jedno 5. mjesto, jedno 6. mjesto i dva 9. mjesta. Osvojili su i titulu najbrojnijeg tima po koreografijama među 27 zemalja s više od 10.000 plesača. Uz navedeno, juniorke su sa svojom urbanom koreografijom osvojile titulu najtalentiranijih plesačica u svom uzrastu.

Na svakom se natjecanju bira 30 najboljih koreografija po odabiru sudaca, koje se ponovno predstavljaju i bore za novčanu nagradu. Seniorska urbana koreografija (MTV dance) ulazi u tih top 30 koreografija s više od 2000 koreografija natjecanja, a završile su u prvih 10 najboljih koreografija četverodnevnog natjecanja.

Zaprešićani i Bistrani napravili su veliki uspjeh za našu malu zajednicu među tolikim zemljama i kvalitetnom konkurencijom te im upućujemo iskrene čestitke!

Podijeli s prijateljima!
Skip to content