U Zaprešić stiže Najslađa božićna priča

Vojska slatkiša, kolačića i drugih šarenih slastica predvođena generalom Najslađim zavladat će ovoga adventa zaprešićkom šetnicom koja će zasjati u najposebnijem blagdanskom izdanju do sada!

Ove godine na Trgu Ivana Pavla II. očekuje nas prava slatka bajka u kojoj će posjetitelji doživjeti čaroliju blagdana na poseban način! Glavni gradski trg zasjat će sjajem tisuća lampica i crveno bijelih ukrasa slatkiša koji će razvedriti i najtmurnija lica! Vesela druženja na otvorenom bit će još slađa uz posebnu ponudu slastica i božićnih specijaliteta i pjesmu čestitara koja će ugrijati naša srca i donijeti pravi duh Božića.

Ipak, Najslađa božićna priča pripremljena je za najmlađe čija srca kucaju najjače na spomen Božića i božićnih blagdana. Ove je godine za njih pripremljen topli dom Bake Mraz koja za njih priprema puno kreativnih radionica i animacija, a rado će otkriti kulinarske recepte na kuharskim radionicama u grijanoj kupoli.

Božićno raspoloženje nastavit će se i u potrazi za božićnim blagom i vilenjacima, božićnim predstavama, ali i igrama na ledu jer će posjetitelji, i ove godine, uživati u klizanju na više od 360 m2 leda pod zvjezdanim nebom i uz najljepše božićne pjesme!

Pripremljena je i Najslađa adventska tura – šetnja lampašima Zaprešićem, a posebno slatka ove godine je glazbena priča! Pripremite se za puno sjajnih tuluma jer Najslađi glazbeni program ovogodišnjeg adventa donosi dvadeset večeri obojanih live svirkama i top koncertima, a sve kako bi blagdanska druženja na trgu bila što veselija!

Na pozornicu stižu Ida Prester, Saša Lozar, Meritas & Jelena Radan, Tri soprana ONE, a Luka Nižetić priprema veliki božićni party. Šećer na kraju bit će i Najslađi doček nove 2023. uz fenomenalan tulum s poznatom grupom Vigor!

Okupite najmilije i okusite Najslađi advent u Zaprešiću od 26. studenog do 8. siječnja!

Detaljan program potražite na mrežnim stranicama Turističke zajednice grada Zaprešića.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content