XVII. Humanitarna aukcija umjetnina „Ivo Košir“

Klub Zapreščana 8. prosinca u 19 sati organizira XVII. Humanitarnu aukciju umjetnina pod nazivom „Ivo Košir“ kojoj je glavni cilj sakupiti sredstva za pomoć najpotrebitijim sugrađanima, a i Vi možete postati njezin sudionik.

“Pozivamo sugrađane da kroz ovu humanitarnu priču ponovno pokažu svoje veliko srce, znajući kako kupnja na ovoj aukciji radost ne donosi samo njima. Od samih početaka prikupljeno je gotovo 700 tisuća kuna, a ovogodišnji prihod od aukcije namijenjen je Udruzi Ivančica koja se bavi promicanjem kvalitete života osoba s posebnim potrebama. Vjerujemo da će svim budućim kupcima biti izuzetno drago vidjeti na svom zidu predivno umjetničko djelo, osobito znajući da je novac koji su dali za njega došao u ruke onih kojima je to zaista potrebno” poručuju iz Kluba Zapreščana te ističu kako su na aukciju pozvani svi bez obveze kupnje.

Razlog je to više da posjetite ovogodišnju Humanitarnu aukciju umjetnina “Ivo Košir” o kojoj ste zasigurno već puno čuli i koja je mnogima olakšala životne uvjete. Ova tradicionalna manifestacija kulturno-humanitarnog karaktera svake se godine održava uoči božićnih blagdana te okuplja velik broj umjetnika iz cijele Hrvatske koji donacijom svojih slika žele pomoći onima koji su se našli u teškim životnim situacijama.

Umjetnici koji su donirali svoje radove za ovogodišnju aukciju su Slavko Blažanović, Milan Stunja, Martina Zlački Baća, Josip Bočak, Nevenka Vlašić, Višnja Peter, Krešo Vlahović, Stjepan Katić, Niko Ančić, Mate Turić, Jadranko Lopatić, Janica Šterc, Zorica Majnarić, Dragutin Perički, Hana Babić. Snježana Šebalj, Larisa Kralj, Drago Jančić, Janica Šterc, Sanja Kozlica, Ana Cerovski, Nevenka Vlašić, Mirjana Modrušan, Snježana Novotny, Željko Karaula, Marijana Šatrak, Vesna Turković, Tanja Pongrac, Snježana Šebalj i Brigita Vitez.

U galeriji možete pogledati radove koji će biti ponuđeni na aukciji.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content