Paljenje prve svijeće i početak adventskog programa

Paljenjem prve adventske svijeće na Trgu Ivana Pavla II. započeo je bogat blagdanski program koji nas očekuje sve do 8. siječnja.

U paljenju je sudjelovao zbor Župe sv. Petra apostola Stijene te mali glumci Max teatra. Blagoslov je uputio župnik i dekan Zaprešićkog dekanata vlč. Ivan Frkonja ističući važnost Božića. Prva je svijeća na adventskom vijencu svijeća nade i iščekivanja.

„Drago nam je da smo u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zaprešića i tvrtkom Zaprešić d.o.o. lijepo uredili naš grad. Podosta se naših sugrađana i župljana danas  ovdje okupilo, a vjerujem da će i u danima koji su pred nama na našem glavnom trgu biti interesantno jer pred nama je bogat program, a očekuje se i lijep novogodišnji program pa pozivam sve da zajedno dočekaju novu 2023. na glavnom zaprešićkom trgu“, rekao je zamjenik gradonačelnika Alan Labus.

Nakon paljenja prve svijeće Najslađi advent u Zaprešiću svojim je koncertom započela Ida Prester. Cijeli program možete pronaći na mrežnim stranicama Turističke zajednice grada Zaprešića , a cjelokupan program najavljenih događanja u Zaprešiću na našoj mrežnoj stranici .

Podijeli s prijateljima!
Skip to content