Fußballerka – skockano navijanje u kockici

Europsko prvenstvo u nogometu 2024. u Njemačkoj počinje 14. lipnja, a ludilo navijanja u našem gradu uz gledanje utakmica na velikom LED ekranu na Trgu Ivana Pavla II. bit će organizirano za sve tri za sada najavljene utakmice reprezentacije Hrvatske.

Veliko otvorenje navijačke zone bit će 15. lipnja kada Hrvatska igra protiv reprezentacije Španjolske, a nastupi naših Vatrenih pratit će se i 19. i 24. lipnja. Sve utakmice naših Vatrenih prenosit će se na ekranu veličine 5×3 m, a uz vrhunsko ozvučenje osjećaj će biti kao da smo na jednom od njemačkih stadiona. Hrvatska i Španjolska igrat će na Olimpijskom stadionu u Berlinu, 19. lipnja igraju Hrvatska i Albanija u Hamburgu, a 24. lipnja u Leipzigu igraju Hrvatska i Italija.

Uz sve tri utakmice Turistička zajednica grada Zaprešića i Grad Zaprešić organiziraju i bogat glazbeni i zabavni program, te ugostiteljsku ponudu. Od turnira u ljudskom stolnom nogometu do koncerta Zaprešić Boysa, bit će to prava navijačka zabava.

Manifestacija promovira aktivno sudjelovanje i zbližavanje zajednice kroz glazbena okupljanja i zajedničko navijanje za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Vidimo se skockani u kockici uz Fußballerku!

Podijeli s prijateljima!
Skip to content