Ljetna škola za djecu i mlade

Nakon naporne i duge školske godine vrijeme je za zabavu, kreativnost i druženje! Sve to, a možda još i nešto više, dobit ćeš u radionicama Ljetne škole Zaprešić djeci, koju četvrtu godinu organizira Grad Zaprešić.

Radionice će se održavati u Novim dvorima od 24. do 29. lipnja 2024.

Sudjelovanje u Ljetnoj školi je besplatno, sa sobom je potrebno donijeti samo osmijeh i malo dobre volje, a za ostalo će se pobrinuti naši voditelji.

Radionice:

Dramska – osvojiti pozornicu, biti netko drugi i zadiviti publiku možeš u dramskoj radionici gdje ćeš kroz govor i pokret otputovati u svijet glume.

Glazbena – ako uživaš pjevajući, svirajući ili slušajući omiljenu glazbu, sad je vrijeme da to svi čuju u skupnoj izvedbi polaznika radionice.

Likovna – kako vidiš svijet oko sebe u različitim bojama i oblicima imaš priliku pokazati u likovnoj radionici. U njoj ćeš stvarati najljepša djela za izložbu u kojoj ćeš se predstaviti svojim radom.

Filmska (snimanje i montaža) – ako te oduvijek zanimalo što se događa iza kamere tijekom snimanja filma, sada to možeš saznati u filmskoj radionici Foto kino video kluba Zaprešić u kojoj ćeš snimati, slagati i na kraju ponosno prikazati kratki dokumentarni film.

Radionice Ljetne škole namijenjene su polaznicima od 9 do 14 godina, a održavat će se svaki dan od 17 do 19 sati.

Polaznike će voditi iskusni voditelji, a rezultate rada s radionica polaznici će međusobno, jedni drugima, predstaviti posljednji dan Ljetne škole.

Za sudjelovanje na Ljetnoj školi potrebno je prijaviti se na ljetna.skola.zapresic@gmail.com do 20. lipnja 2024. Nakon prijave ćete dobiti Pristupnicu i Privolu za obradu osobnih podataka, koje je potrebno donijeti ispisane i potpisane na prvi dan održavanja radionica. Ako je netko onemogućen ispisati Pristupnicu i Privolu, moći će ju potpisati na prvome danu održavanja radionica.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content