Aktivni i u trećoj životnoj dobi

Godišnja skupština Udruge umirovljenika

Ovogodišnja skupština Udruge umirovljenika grada Zaprešića započela je veselije no ikad, pjesmom zbora koji u svakom smislu riječi svakodnevno raste. Ali ne samo ta, već i sve ostale aktivnosti i programi udruge koje je predstavio predsjednik Boris Puhak, činili su zaprešićke umirovljenike zaista vrlo aktivnima i uključenima. Europski projekt omogućio im je da se educiraju, kreativno razvijaju, vježbaju, plešu, putuju i kvalitetno provode svoje vrijeme u mirovini.

Predsjednik je naglasio kako se u gradu treba pronaći načina da zaprešićki umirovljenici dobiju što više mogućnosti za druženje. U planu za ovu godinu već ih ima puno, pa se u Udruzi nadaju da će im se pridružiti i oni umirovljenici koji to nisu učinili do sada.

„Grad Zaprešić mora naći mjesta za našu generaciju i ne smije biti spavaonica za nas starije“, zaključio je Puhak koji je rekao da će Udruga voditi brigu o svim potrebama i željama zaprešićkih umirovljenika.

Iako je završio europski projekt, aktivnosti koje su umirovljenici najbolje prihvatili, ostat će u programu rada i dalje. Udruga će svakako nastaviti s borbom za što bolji život svojih članova, osobito onih kojima je svaka pomoć dobrodošla. Rad Udruge pohvalio je zamjenik gradonačelnika Alan Labus koji je naglasio kako ova Udruga može biti primjer kvalitetnog rada i brige za što bolji životni standard umirovljenika.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content