Zlatna plaketa zboru KUD-a „Ban Josip Jelačić“

Na 56. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova, koji se održavao u Novigradu i koji je okupio najbolje zborove Hrvatske, zaprešićki zbor KUD-a „Ban Josip Jelačić“ osvojio je Zlatnu plaketu u kategoriji klasičnih malih vokalnih sastava. Veliki je to uspjeh nastao pod ravnanjem voditeljice Valentine Fijačko Kobić.

“Izuzetno smo ponosni na ostvareni rezultat na ovogodišnjim susretima. Iza nas je prekrasno druženje ispunjeno pjesmom okrunjeno Zlatnom plaketom koja nam je vjetar u leđa za daljnji rad”, rekla je Maja Vugec predsjednica KUD-a “Ban Josip Jelačić.

Okupilo se 8 pjevačkih zborova i 6 klasičnih malih vokalnih sastava koje su selektirali stručni selektori HSK na županijskim smotrama i samostalnim preslušavanjima.

Susret hrvatskih pjevačkih zborova uspješno je održan u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod supokroviteljstvom Istarske županije, Grada Novigrada-Cittanova i Turističke zajednice grada Novigrada-Cittanova te uz materijalnu potporu Ministarstva kulture i medija RH. U suorganizaciji Susreta sudjelovali su Centar za manifestacije i kulturu Novigrad-Cittanova (CMIK) i Hrvatsko društvo skladatelja – ZAMP.

Čestitamo našem zboru na osvojenoj Zlatnoj plaketi

Podijeli s prijateljima!
Skip to content