Zaprešićki kuglači prvaci Hrvatske

Kuglački klub Zaprešić po osmi je put osvojio naslov prvaka Hrvatske, a ovaj je trofej samo kruna na izvanrednu sezonu u kojoj su osvojili i Europa pokal, oborili rekorde više kuglana, Luka Bolanča proglašen je najboljim igračem lige kao pojedinačni i parovni prvak Hrvatske, dok je Alen Kujundžić svojim ukupnim rezultatima dospio na prvo mjesto svjetske rang liste.

Ponosni što najbolji svjetski kuglač dolazi upravo iz zaprešićkog kluba, Alena i trenera Lovru Benčevića primili su gradonačelnik Željko Turk, zamjenik Alan Labus i predsjednik Gradskog vijeća Matija Teur kako bi im čestitali na vjerojatno najboljoj sezoni dosad.

„Alen je stigao u klub prošle godine, a svi naši uspjesi rezultat su njegove kvalitetne sinergije s ostatkom momčadi. Izvrstan je igrač, ali daje veliko samopouzdanje i ostalima na čemu sam mu vrlo zahvalan“, rekao je Benčević kojemu je ovo prvo sezona u ulozi trenera. Zahvalio je pritom i Gradu Zaprešiću na potpori i povećanim ulaganjima u sportsku infrastrukturu i rad Zajednice športskih udruga koja svim klubovima omogućava bolje uvjete treniranja, a time pridonosi i izvrsnim rezultatima.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content