Uređen vanjski prostor DV Vrtuljak

Poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima

U Dječjem vrtiću Vrtuljak završeni su radovi uređenja vanjskog prostora koji su obuhvatili postavljanje novih sjenila s električnim pogonom, a koja će štititi djecu za vrijeme jakog sunca i visokih temperatura, postavljanje gumiranih podnih obloga, fiksnog modula dječjeg igrališta s kućicom skrivalicom te umjetne trave.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 60.601,69 eura, od čega je sredstva u iznosu od 28.220,00 eura osigurao Središnji državni ured za demografiju i mlade u sklopu Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini.


 

Nova penjalica za Vrtuljkove mališane

Vanjskom uređenju DV Vrtuljak pridružila se i Zagrebačka banka koja je donirala sredstva u iznosu od 1.100,00 eura za nabavu nove penjalice.

ZABA često i rado doprinosi razvoju zajednice, a rezultat je to dugogodišnje suradnje s Gradom Zaprešićem, trgovačkim društvima u njegovu vlasništvu i ustanovama kojima je Grad osnivač. Ravnateljica Zora Gogić zahvalila je na vrijednoj donaciji naglasivši kako mališane posebno zanimaju i vesele upravo nove igračke!

Podijeli s prijateljima!
Skip to content