Skupština Udruge umirovljenika Šibice

Uspješno provedene sve planirane aktivnosti

Redovnu skupštinu održali su članovi Udruge umirovljenika Šibice, a kroz svojih pet godina djelovanja udruga je provela brojne edukativne, kulturne, zabavne i rekreativne aktivnosti te socijalne programe usmjerene na podizanje kvalitete života umirovljenika.

Danas udruga broji tristotinjak aktivnih članova, a prema izvješću o radu u prethodnoj godini, realizirani su svi planirani programi i projekti. Ono što posebno članove veseli su česti izleti i putovanja, druženja uz glazbu i ples te edukativne i kreativne radionice. Predsjednica Mirjana Katarinčić izrazila je zadovoljstvo funkcioniranjem udruge, naglasivši pritom njenu korisnost i u smislu socijalnog djelovanja kojim potpomaže svoje članove. Uputila je zahvalu Gradu Zaprešiću, ali i prijateljskim organizacijama i pojedincima koji ih podupiru kako bi njihov rad bio što kvalitetniji.

Zamjenik gradonačelnika Alan Labus zahvalio je i čestitao vodstvu udruge što uspješno podiže kvalitetu života građanima treće životne dobi ne samo s područja Šibica, već i šire, te poručio kako i u budućem radu mogu računati na potporu Grada.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content