Odlične mlade snage DVD-a Zaprešić

Druga mala Skupština članova pomlatka i mladeži DVD-a Zaprešić održana je 7. siječnja. Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne članovi pomlatka su gostima i prisutnim roditeljima pročitali izvješća o radu u 2022. godini. Rad je prije svega uključivao treninge i natjecanja, a koji su onda malim vatrogascima donijeli odlične rezultate. Muški pomladak je osvojio 1. mjesto na županijskom natjecanju održanom u Brckovljanima.

„S brojem djece i mladeži stojimo jako dobro i trenutno brojimo više od 30 članova djece u dobi od 6 do 12 godina i petnaestak članova mladeži od 12 do 16 godina. Puno je mogućnosti kod nas u Zaprešiću pa ih je teže dovesti do društva, ali naši voditelji radom i odvajanjem svog slobodnog vremena odlično privlače djecu i mladež u vatrogastvo“, rekao je Karlo Damjanković, zapovjednik DVD-a Zaprešić.

Kako bi dosadašnji postignuti rezultati i u budućnosti bili jednako dobri i kvalitetni planirano je aktivno krenuti s treninzima odmah s početkom 2023. godine. Na kraju službenog dijela treneri ekipa podijelili su priznanja najaktivnijim članovima u prošloj godini.

Stella Jurić, predsjednica male Skupštine DVD-a Zaprešić tom je prilikom izjavila da je ponosna na uspjeh pomlatka, a da je 2022. godina bila odlična godina u kojoj su svi marljivo vježbali i trenirali. Pozvala je sve da im se pridruže jer će u DVD-u steći prijateljstva, družiti se, putovati, ali i naučiti brojne korisne vještine.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content