Nova mjera – potpora poduzetnicima početnicima

Potpora poduzetnicima početnicima

Grad Zaprešić objavio je Natječaj za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za poduzetnike početnike za 2022. godinu. Poduzetnikom početnikom smatra se obrt ili trgovačko društvo koje je registrirano u periodu od 1. siječnja 2021. godine do dana podnošenja zahtjeva za dodjelu potpore.

Zahtjevi za dodjelu potpora za poduzetnike početnike podnose se elektronskim putem Upravnom odjelu za financije i gospodarski razvoj na e-mail adresu: ponatjecaj@zapresic.hr od ponedjeljka 26. rujna 2022. godine do iskorištenja predviđenog iznosa sredstava u iznosu od 400.000,00 kn koliko je za navedenu namjenu određeno u Proračunu Grada Zaprešića za 2022. godinu. Zahtjevi se obrađuju prema redoslijedu podnesene potpune prijave, početkom mjeseca za prethodni mjesec.

Pojedinačna potpora može iznositi do 75% troškova, odnosno najviše 12.000,00 kn, a računi kojima se dokazuje namjensko korištenje potpore moraju biti iz 2022. godine, a više podataka pročitajte u tekstu natječaja za potpore novim poduzetnicima.

Pravilnik o dodjeli potpora poduzetnicima početnicima

Zahtjev za dodjelu potpora poduzetnicima početnicima

Izjava o korištenju potpora male vrijednosti

Skupna izjava

Podijeli s prijateljima!
Skip to content