Ljubavno drive in kino u Zaprešiću

Više filmova, veći ekran i veći prostor za više ljubavi i više zabave!

Grad Zaprešić za Dan zaljubljenih sve posjetitelje daruje besplatnim drive in kinom u kojem 17. veljače možete pogledati čak tri filmska hita. Osim više filmova, povećali smo i kino jer vas ove godine očekujemo pokraj Westgatea za još udobnije uživanje!

Ljubavno drive in kino za Valentinovo kao iz filma i ove godine u Zaprešiću!

17:00 Wonka

Sinkronizirano, avantura, 2023. godina; Trajanje: 116 minuta

Wonka, fantastični mjuzikl koji će nas odvesti u svijet koji dokazuje da svako dobro djelo započinje snom koji treba ispuniti.

Paul King, redatelj Paddingtona i producenat Harryja Pottera i Fantastic Beastsa, smiješao je opojnu mješavinu magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i s puno humora.

U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom i ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće.

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče “Charlie i tvornica čokolade”, najprepoznatljivije dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, “Wonka” priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

19:30 Divno vjenčanje

Romantični, 2024. godina; trajanje: 94 minuta, (Oznaka: +15 godina)

Divno vjenčanje, napeta ljubavna priča Abby i Travisa koja će nas vrtoglavo ubaciti u svijet novopečenih mladenaca.

 Nastavak napete ljubavne priče snimljene prema istoimenom romanu – između Abby, djevojke koja bježi od prošlosti i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu.

U nastavku ove ubudljive romanse saznajemo kako je Abby, junakinja filma Divna propast, postala gospođa Maddox. Ljubitelji Abbyne i Travisove romanse dobit će u ovoj vrtoglavoj priči odgovore na sva pitanja o danu (i noći!) njihovog vjenčanja… 

22:00 Samo ne ti

Romantični, 2024. godina; trajanje: 94 minuta, (Oznaka: +15 godina)

Samo ne ti komedija u kojoj se vatrena ljubavna priča pretvori u lednu priču koju će možda ipak na kraju uspjeti zagrijati.

 U komediji Samo ne ti, Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Stoga čine ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par.

Ulazak je pola sata prije projekcija!

Filmovi će se gledati na velikom LED ekranu, a zvuk će se prenositi putem FM frekvencije i radio prijemnika. Za potpuni ugođaj osigurana je raznovrsna ponuda pića i grickalica.

Ni ove godine ne propustite zaprešićko kino na otvorenom, jer romantike i zabave neće nedostajati!

Upute za gledatelje

  • Ulaz u drive in kino je slobodan. Projekcije su planirane u 17:00, 19:00 i 22:00, a dolazak je moguć pola sata prije početka projekcije.
  • Mjesta nije moguće rezervirati, već se ona popunjavaju po dolasku. Ako je tvoje vozilo veće od klasičnog automobila – budi cool i parkiraj ga u zadnje redove.
  • Parkiranje koordinaraju naši redari i zato te molimo za strpljenje. Nakon što se uparkiraš, nemoj zaboraviti povući ručnu kočnicu.
  • Kako bi mogli uživati u programu, provjeri ima li tvoj radio prijemnik mogućnost primanja FM signala. Na ekranu prije projekcije ispisat ćemo frekvenciju koju trebaš podesiti.
  • Zabranjeno je paljenje svjetala za vrijeme projekcije, kao i kretanje vozilom. U slučaju nužde možeš upaliti svjetla i potrubiti kako bi organizatori došli do tebe i pružili ti pomoć.
  • Na lokaciji je moguće kupiti hranu i piće.
  • Ulaskom na lokaciju pristaješ da se tvoj automobil može fotografirati i snimati te daješ privolu da se sav audiovizualni materijal koristi u svrhu promocije događanja.
  • Do kraja programa nije moguće izaći s lokacije – jednom kada dođeš, ostaješ do kraja.
Podijeli s prijateljima!
Skip to content