Golferi zatvorili natjecateljsku sezonu

Nakon dvogodišnje stanke, održan je 16. po redu Predsjednički Martinje kup u organizaciji Golf kluba Ban Jelačić kojim je završena ovogodišnja natjecateljska sezona.

Turniru se i ovog puta odazvao velik broj ljubitelja golfa koji su još jednom pokazali da se i sportaši znaju opustiti i dobro zabaviti. Posebnost ovog turnira je što se natjecateljima tijekom igre dopušta okrijepiti pokojom kapljicom, pa tako pravila uključuju takozvano ‘Martinovo olakšanje’ kojim se svakom igraču za 1dcl vina bilježi udarac manje, a maksimalno ‘olakšava’ za devet udaraca, kako stvari ipak ne bi izmakle kontroli.

Iako ovdje rezultati nisu bili najvažniji, titule najboljih osvojili su Josip Majher (Seniori), Nevenka Kušlan (Seniorke) i Adis Bekanović (Gospoda).

Ovom prilikom Zaprešić je posjetila i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac te istaknula kako je upravo golf turizam jedan od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu, a golf igrališta sastavni dio turističke ponude svih razvijenih zemalja.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content