Veleučilištu Baltazar dodijeljena PMI Povelja za izvrsnost projekta

U Zagrebu je održan 16. po redu PMI Forum u organizaciji Project management Institute udruge za upravljanje projektima Hrvatska (PMI Croatia), a predstavlja najveći PMI događaj u Hrvatskoj i zemljama u okruženju na temu upravljanja projektima.

Izvrstan odaziv pretvorio je Zagreb u središte razmjene iskustava vrhunskih projektnih menadžera, a svoja iskustva iz prakse podijelili su brojni domaći i inozemni stručnjaci te je održana i panel diskusija posvećena pripremi mladih za budućnost.

U okviru Foruma dodijeljena su i priznanja najboljim projektima u protekloj godini te su u iznimnoj konkurenciji nagrađeni Veleučilište Baltazar i voditelj specijalističkog diplomskog stručnog studija Projektni menadžment dr. sc. Zlatko Barilović, prof. v. š. Priznanje je dodijeljeno u obliku Povelje za izvrsnost i značenje projekta za širu društvenu zajednicu i to za projekt Sinergije znanja Grada Zaprešića i Veleučilišta Baltazar Zaprešić (SING 2022), koji se provodi u okviru studija Projektnog menadžmenta, u suradnji s Gradom Zaprešićem. Uz voditelja projekta SING dr. sc. Barilovića, svakako treba naglasiti i veliku ulogu ostalih članova projektnog tima koji sudjeluju u provedbi ovoga projekta, a to su nastavnici (mentori) Marko Šimac, v. pred., doc. dr. sc. Ernest Vlačić, prof. v. š. i Karlo Jurač, pred.

Finalne prezentacije projekata održane su krajem listopada u prostorima Deloittea, a Povjerenstvo su činili ugledni članovi: Gordan Kožulj, MBA, PMP (Deloitte Hrvatska), prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić (Ekonomski fakultet Zagreb), prof. dr. sc. Željka Car (FER), Antonio Prišćan (PMI Hrvatska) i predsjednik Povjerenstva Darko Grlica (PMI Hrvatska).

U organizaciji ovogodišnjeg Foruma treba svakako istaknuti i volontersku studenata zaprešićkog Projektnog menadžmenta, i to redom: Sara Jurić, Ena Radošević, Vedran Momirski, Filip Slovenec, Sara Koščić, Petra Hrenek i Ines Jurin. Također, na Baltazaru su posebno ponosni i na svoju diplomanticu Jovanu Kepčiju koja se trenutno nalazi u sastavu Izvršnog odbora PMI Croatia te uspješno koordinira volontere u raznim PMI projektima.

Čestitamo Veleučilištu Baltazar na novom uspjehu!

Podijeli s prijateljima!
Skip to content