Fotografije grada u jesenjem ruhu izložene u Vršilnici

Grad Zaprešić i Turistička zajednica četvrti su put bili domaćini petodnevne fotoradionice “Svijet u bojama” s kojom su voditelji Sanja Grgić Ćurić i Nikola Ćurić iz Foto Hrvatske proputovali brojne gradove i općine, podučavajući polaznike o fotografiji, ali i otkrivanju ljepota kroz objektiv.

Točno 200. radionica okupila je tridesetak polaznika koji su obišli mirne i skrivene, ali i urbane i posjećene dijelove grada, kako bi uhvatili zanimljive motive koji nam zbog svakodnevne užurbanosti često promaknu. Radionica je završila izložbom u Vršilnici na kojoj su polaznici pokazali svoje najljepše fotografije.

„Od dragog nam Brača gdje je održana 1. fotoradionica “Svijet u bojama”, do osnutka Foto Hrvatske 2016. godine, i na kraju do ove 2022. godine, posjetili smo mnoga mjesta diljem zemlje. Prekrasne reakcije polaznika naših fotoradionica, uz fotografije koje nastanu, poseban su rezultat ove jedinstvene priče“, otkrivaju nam voditelji Sanja i Nikola. Kroz njihove radionice prošlo je oko 3.500 polaznika kojima su, kako kažu, pogled usmjerili na ljepotu i dobrotu.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content