Zaprešiću dodijeljena Povelja Grad prijatelj poduzetništva

Na Danu poduzetništva koji se u organizaciji poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku održao u Ogulinu, Zaprešiću je dodijeljena Povelja Grada prijatelja poduzetništva.

„Povelja se prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice, u prvom redu gradovima, a vjerujemo uskoro općinama i županijama s ciljem promicanja učinkovite suradnje „na terenu“ tamo gdje poduzetnici grade svoje aktivnosti i razvijaju svoje ideje u konkretna djela. Nastavak je to našeg šestogodišnjeg projekta dok smo bili Ženski poduzetnički centar, te smo sretni što nas i nadalje, sada kao poslovnu zajednicu Osjeti Hrvatsku – prepoznaju diljem Hrvatske, te poduzetništvu, kao i svima za koje volontiramo kao stručnjaci, daju potporu – kazala je u ime organizatora futurologinja poduzetništva Sanela Dropulić, direktorica poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku. Osim Zaprešiću, ovo priznanje uručeno je gradovima Ogulinu, Pakracu i Varaždinskim Toplicama.

Dan poduzetništva u Ogulinu bila je prilika za čuti zanimljive priče hrvatskih poduzetnika koji danas uspješno posluju širom svijeta. Za većinu njih to nije bilo lagan put, ali uspjeli su zahvaljujući svojim odličnim idejama i entuzijazmu.

A lokalna vlast im može i treba biti podrška. Povelja Grada prijatelja poduzetništva, svakako će biti poticaj da u ova ne baš laka vremena još jače podupiremo zaprešićke poduzetnike i sve one koji će Zaprešić izabrati za svoje poslovanje. Krenuti danas u poduzetničke vode hrabra je odluka pa je upravo zbog toga Grad nedavno objavio i Natječaj za dodjelu potpora za poduzetnike početnike.

Cilj ovakvih aktivnosti poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku je usmjeriti se na realno tržište u našoj državi s ciljem da još više, posebice u ovim izazovnim vremenima, potaknemo međusobnu suradnju, razumijevanje, produktivnost i iznalaženje rješenja te poduzetnički optimizam i vjeru u uspjeh.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content