Sanacija i održavanje prometnica

Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zaprešić „Za čisto i bistro“ napreduje planiranom dinamikom i već je ušao u završnu fazu. U skladu s tim, nastavljaju se sanacije i rekonstrukcije prometnica u kojima je gradnja kanalizacijskog sustava završena.

Grad Zaprešić uključio se tako u sanaciju Kružne ulice u Kupljenovu koja je asfaltirana u punoj širini, u potpunosti je rekonstruirana i asfaltirana i Školska ulica, a najavljujemo i daljnju obnovu prometnica u kojima su završeni radovi kroz projekt Aglomeracije.

Kružna ulica

Spajanje korisnika na novoizgrađenu mrežu, iako su radovi na proširenju mreže odvodnje pri kraju, bit će moguće nakon uspješno obavljenog tehničkog pregleda i izdavanja uporabne dozvole koju izdaje nadležno županijsko tijelo. O tome će Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. pisanim putem obavijestiti sve korisnike koji su stekli mogućnost priključenja na sustav javne odvodnje.

Nadalje, u sklopu redovitog održavanja, u Hruševcu Kupljenskom je uređena prometnica koja povezuje naselje s Općinom Luka. Riječ je oko 700 metara dugoj cesti koja je rekonstruirana u potpunosti.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content