Novogodišnji obilazak dežurnih službi

U ime Grada Zaprešića, zamjenik gradonačelnika Alan Labus i predsjednik Gradskog vijeća Matija Teur tradicionalno su u novoj godini obišli javne službe čiji djelatnici neumorno brinu o redu i sigurnosti u našem gradu.

Dobra vijest je da u novogodišnjoj noći nije bilo većih intervencija i značajnijih problema. Načelnik zaprešićke Policijske postaje Matej Šućur izrazio je zadovoljstvo što nije bilo težeg remećenja javnog reda i mira niti prometnih nesreća.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Željko Barun izvijestio je kako su vatrogasci odradili četiri intervencije od kojih su tri bile manjeg obujma te jedna veća koja se odnosila na požar krovišta jednog gospodarskog objekta. „Sve intervencije su bile posljedice neopreznog rukovanja pirotehnikom, no srećom, nije bilo većih materijalnih šteta i, što je važnije, ljudskih žrtava“, poručio je Barun.

„Mi smo imali nekoliko slučajeva intoksikacije, a dvoje građana potražilo je pomoć zbog manjih ozljeda nastalih uslijed nespretne upotrebe pirotehnike, no sve u svemu, noć je prošla dobro”, rekao je voditelj zaprešićke ispostave Hitne medicinske pomoći Danijel Lozar.

Direktor komunalnog poduzeća Domagoj Mikuš rekao je kako su i njihove službe odradile sve što je trebalo te da su blagdanski dani prošli bez problema.

Zamjenik Labus zaželio je svim službama uspješnu i ovu godinu te im zahvalio što su u svako doba na raspolaganju svojim sugrađanima. „Ovo su ljudi za koje ne postoje blagdani i praznici, koji svoj posao u obavljaju odgovorno i savjesno te u svako doba brinu o svima nama i na tome im veliko hvala“, zaključio je.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content