Glazbeni ciklus na bajkovitoj ljetnoj pozornici Novih dvora

Tony Cetinski i Josipa Lisac bili su gosti ovogodišnjeg glazbenog ciklusa “Ban. Glazba. Uspomena.” koji se održava na bajkovitoj ljetnoj pozornici Novih dvora.

Ispred dvorca bana Jelačića, u zagrljaju višestoljetne šume, ovo jedinstveno imanje svakoga ljeta postaje posebno mjesto na kojem se stvaraju najljepše glazbene uspomene.
Turistička zajednica grada Zaprešića povezala je Nove dvore s glazbom i snažnim emocijama i tako je nastao ciklus “Ban. Glazba. Uspomena.” koji pruža jedinstvene koncertne doživljaje u povijesnom okruženju, spajajući iznimne glazbenike s obožavateljima koji žude za nezaboravnim i posebnim trenucima.

Ovogodišnji ciklus donio je dva spektakularna koncerta u naš grad. Prve večeri nastupio je Tony Cetinski koji svojom glazbom već desetljećima oduševljava brojne generacije i u čijim stihovima mnogi prepoznaju svoje najiskrenije ljubavne priče.

Drugi koncert održala je Josipa Lisac, glazbenica koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona inspirira svojom pjesmom, stilom i karakterom, a već je desetljećima sinonim za originalnost. Unatoč kiši, publika je ostala do samog kraja koncerta što potvrđuje Josipin status jedinstvene glazbene dive.

U organizaciji Turističke zajednice u srpnju nas čeka i Ljeto kod bana, što znači još puno odlične glazbe i zabave!

 

Podijeli s prijateljima!
Skip to content