Zaprešić Open u svibnju donosi sport u Zaprešić

Zaprešić Open ove će godine biti u ranijem terminu, a očekuje se nikad više natjecatelja i posjetitelja!

U ranijem terminu, nego prethodnih godina, od 12. do 14. svibnja na jezeru Zajarki i Šetnici kardinala Kuharića, održat će se još jedna sportsko-zabavna manifestacija – Zaprešić Open. Ponovno na dvije lokacije, Zaprešić Open nudit će sportski i zabavni program, a očekuje se da će ova godina biti još uspješnija od prethodne na kojoj je sudjelovalo više od 1000 natjecatelja te više od 2000 posjetitelja. Osim sportskog dijela, svi posjetitelji i natjecatelji će moći uživati u gastronomskoj ponudi i zabavnom programu koji će upotpuniti nastupi lokalnog benda Bla Bla Acoustic te sastava Cubismo.

Sportski program na jezeru Zajarki tradicionalno će činiti turnir Prvenstva Hrvatske i EBT turnir u rukometu na pijesku, stolni tenis u suorganizaciji s CeZaM-om Zaprešić, atletika odnosno tradicionalna utrka Lake Run u suradnji s AK Zaprešić te odbojkaški turnir za trojke i obitelji zajedno s OK Nebo. Na zaprešićkoj Šetnici ponovno će se održati košarkaški turnir 3 na 3 u suradnji sa Savjetom mladih Grada Zaprešića. Djeca i najmlađi imat će priliku osjetiti čari atletskih utrka u nekoliko kategorija i osvojiti unikatne medalje za sudjelovanje i vrijedne pakete. Za sve najuspješnije pojedince i ekipe po sportovima, osigurane su medalje te vrijedni poklon paketi.

Osim sportskog dijela, kao i prethodne godine Zaprešić Open nudi bogatu gastronomsku ponudu za sve natjecatelje i posjetitelje u piknik zoni jezera Zajarki. Za dobru atmosferu i zabavu na jezeru Zajarki u večernjim satima petka će se pobrinuti bend Bla Bla Acoustic, a u subotu sastav Cubismo.

Rezervirajte vikend od 12. do 14. svibnja, jer zabava uz Zaprešić Open je na Bageru i Šetnici.

Podijeli s prijateljima!

Lokacija događaja

Skip to content