Kako kvalitetno upravljati novcem?

DRUGA BESPLATNA EDUKACIJA ZA GRAĐANE ZAPREŠIĆA NA TEMU KVALITETNOG UPRAVLJANJA NOVCEM

Posljednjih 25 godina trošimo četiri puta više nego što štedimo. Imperativ je kapitalističkog društvenog uređenja POTROŠNJA bez obzira na cijenu – sasvim razumljivo promatramo li gospodarske nužnosti, ali ne i potrošačke mogućnosti građana Hrvatske.

Trošimo (a ne štedimo) jer živimo u potrošačkom društvu, želimo osjetiti zadovoljstvo koje nemamo, tražimo emocije koje smo izgubili, rješavamo se stresa kojega ćemo potrošnjom gomilati, kupujemo hranu od koje ćemo se debljati…

Stoga nam je iznimno zadovoljstvo pozvati Vas na drugu besplatnu edukaciju

„Kako kvalitetno upravljati novcem?“

24. listopada od 17:00 do 18:30,
Klub umirovljenika
Pavla Štoosa 2, Zaprešić

organizaciji obrazovne platforme Valoreschool, a uz pokroviteljstvo Grada Zaprešića!

Edukacijska, poslovna i financijska pismenost stanovništva Europske unije u populaciji od 16 do 65 godina je takva da čak 77% ljudi nema dovoljno znanja i vještina za kvalitetno upravljanje svojim poslovnim izborima kao niti financijama. Glavni strah od neuspjeha rješava se učenjem i stalnim ulaganjima u vlastite kompetencije i znanje o upravljanju novcem.

Prijave dolaska na mail: info@valores.hr

Predavačica na edukaciji
Irena Linasi Rogač – konzultantica za međunarodne poslovne financije. Savjetovala je više od 500 uspješnih slovenskih i inozemnih poduzetnika. U sklopu svog poslovanja u osam zemalja EU i šire, pomagala je mnogim tvrtkama steći investicijski kapital, a klijentima da ulažu u plemenite metale. Predaje na temu investicija, poslovnih financija, investicija u plemenite metale te radi kao evaluator za investicije u start-up tvrtkama.

Podijeli s prijateljima!

Lokacija događaja

Skip to content