IX. Memorijal Ivica Birovčec

Međunarodni rukometni turnir s humanitarnim karakterom

Deveto izdanje tradicionalnog međunarodnog rukometnog turnira Memorijal Ivica Birovčec održat će se u Zaprešiću 25. i 26. veljače 2023. godine. Već tradicionalno, turnir se održava u dvorani ŠRC-a Zaprešić. Organizator turnira je Muški rukometni klub Zaprešić, uz potporu Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Zajednice športskih udruga grada Zaprešića te Turističke zajednice grada Zaprešića.

Ove godine, turnir će biti i humanitarnog karaktera. Organizator turnira odlučio je uključiti se humanitarnu akciju – Za ratnicu Lavu. Riječ je o našoj sugrađanki, djevojčici koja boluje od spinalne mišićne atrofije (SMA) te joj je potreban lijek koji pruža šansu za oporavak. Humanitarna akcija je pokrenuta je kako bi se skupila sredstva za navedeni lijek. Tijekom turnira sredstva će se prikupljati na način da će se u dvorani ŠRC-a Zaprešić postaviti QR kodovi na nekoliko mjesta, a svatko tko donira minimalni iznos od 15,00 EUR, zauzvrat će dobiti promo majicu Memorijala Ivica Birovčec uz naznaku – Za ratnicu Lavu. Sredstva će biti moguće donirati i ranije jer će se QR kod objaviti na društvenim mrežama Memorijala Ivica Birovčec.

Organizacijom još jednog međunarodnog rukometnog turnira, Muški rukometni klub Zaprešić odaje dužnu počast velikom čovjeku i prijatelju zaprešićkog sporta te posebice rukometa, gospodinu Ivici Birovčecu.

Podijeli s prijateljima!

Lokacija događaja

Skip to content