2. sportska konferencija „Level up“

Zajednica sportskih udruga organizira 2. sportsku konferenciju „Level up“ koja je osmišljena kako bi potaknula i osnažila znanjima sve sportske udruge Grada Zaprešića kojima je potrebno neprestano usavršavanje.

Sportska konferencija održat će se u Zaprešiću, 30. studenog 2023. godine u Vršilnici, prisustvovat će vrhunski stručnjaci – predavači iz različitih područja koji će unutar planiranih predavanja podijeliti svoja saznanja sa sudionicima.

Sudjelovanje na sportskoj konferenciji „Level up“ besplatno je za sve klubove – članove Zajednice sportskih udruga Grada Zaprešića, ali i za ostale zainteresirane građane uz obaveznu prijavu na e-mail: marketing@zsu-zapresic.hr (obavezno navesti ime i prezime te klub kojem eventualno pripadate).

Program:

16:15, Registracija, osvježenje i neformalno druženje

16:30, Uvodni pozdrav

Lovro Benčević, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Zaprešića

16:35, “Pravni status volonterskog odnosa u sportu”

SUZANA ŠOP, dipl.iur.

17:40, Stanka

17:50, “Recept za uspjeh”

DIJANA ČOPEC, mag. psych.

18:50, Stanka

19:00, “Od djeteta do vrhunskog sportaša“

mr.sc. Pero Kuterovac, prof.

20:30, Završetak Konferencije i druženje

Kontinuirano usavršavanje i stjecanje novih znanja i vještina najbolji su put do postizanja željenih ciljeva i uspješne realizacije projekata.

Konferencija LevelUp prilika je svim voditeljima i članovima sportskih udruga i klubova, ali i svim rekreativcima, da nauče vrijedne lekcije na primjerima dobre prakse vrhunskih predavača.

I nakon Europske godine mladih koja je iza nas, LevelUp konferencija tematski je fokusirana na mlade sportaše te je sjajna prilika za edukaciju svih dionika sportskog sustava koji svakodnevno rade i treniraju s mladim naraštajima.

Podijeli s prijateljima!

Lokacija događaja

Skip to content