Konstituirano Gradsko vijeće Grada Zaprešića

Iz trećeg pokušaja, konstituirano je Gradsko vijeće Grada Zaprešića, a novoizabrani vijećnici položili su svečanu prisegu i time se obvezali da će svoju dužnost obavljati savjesno i odgovorno te se zauzimati za svekoliki napredak grada.

U ovom mandatu, uz jednoglasnu odluku, dužnost predsjednika Gradskog vijeća obnašat će Matija Teur (FOKUS), dok za potpredsjednike na ovoj sjednici nije zaprimljen nijedan prijedlog.

„Ovo je iznimno odgovorna funkcija, puna izazova i prepreka, ali trudit ću se biti onaj koji spaja, a ne razdvaja. Nadam se iskrenoj i konstruktivnoj suradnji sa svim vijećnicima, gradonačelnikom Željkom Turkom i službama Grada.“ – poručio je predsjednik Teur uz zahvalu vijećnicima na ukazanom povjerenju.

Gradonačelnik Željko Turk izrazio je zadovoljstvo zbog uspješnog konstituiranja Gradskog vijeća te uputio čestitku novoizabranim članovima. „Čestitam vijećnicima na potvrđenim mandatima, posebno novom predsjedniku Matiji Teuru. Obnašati ovu dužnost velika je čast, ali i obveza. Radujem se budućoj suradnji usmjerenoj ka nastavku podizanja kvalitete života naših sugrađana i nadam se da će ovaj saziv biti obilježen kulturnim i tolerantnim političkim dijalogom u demokratskom ozračju.“ – zaključio je gradonačelnik.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content