Zajedničko planiranje proračuna

Sudjelujte u zajedničkom planiranju Gradskog proračuna

Grad Zaprešić ove godine organizira javne tribine o Proračunu za 2024. godinu, najvažnijem financijskom dokumentu jedinice lokalne samouprave.

Ovime Grad nastavlja uključivati građane u proces donošenja odluka i planiranje Gradskog proračuna. Na tribinama će se građani Zaprešića imati priliku informirati o predviđenom iznosu za projekte o kojima direktno odlučuju građani, a značajno utječu na kvalitetu života. Radi se o projektima kao što su uređenje gradskih zelenih površina, pješačkih staza i zona, sanacija divljih deponija, iscrtavanja oznaka na kolnicima, uređenje dječjih igrališta, organiziranje društvenih programa i slično.

Pozivaju se svi građani Zaprešića da se u što većem broju odazovu javnoj tribini s obzirom na gradsku četvrt ili mjesni odbor kojem pripadaju i da svojim prijedlozima sudjeluju u izradi Proračuna.

Obrazac prijedloga može se preuzeti na javnim tribinama, u Gradskoj upravi (Nova ulica 10) te klikom na Obrazac za prijedlog projekata. Može se poslati poštom na Grad Zaprešić, Nova ulica 10, Zaprešić, s naznakom: Za zajedničko planiranje proračuna ili pak mailom na zpp@zapresic.hr.

Obrazac se može ispuniti i online na www.gradovi.hr

Termini održavanja javnih tribina:

Za GČ Centar, GČ Sjever i MO Šibice
3. svibnja 2023. u 18:00
Vršilnica, Aleja Đ. Jelačića, Novi dvori

Za MO Jablanovec i MO Ivanec Bistranski
8. svibnja 2023. u 18:00
Društveni dom Ivanec
Stubička ulica 75, Ivanec Bistranski

Za MO Hruševec Kupljenski, MO Kupljenovo i MO Pojatno
10. svibnja 2023. u 18:00
Društveni dom Kupljenovo
Matije Gupca 90, Kupljenovo

Saznajte više

Skip to content