Ljetne radionice 2021.

Zadnje školsko zvono u ovoj nastavnoj godini za mnogu zaprešićku djecu ne znači samo početak zasluženog odmora, već i početak zabavnih edukacija i brojnih aktivnosti kojih svake godine ima sve više i više.

Tradicionalno Ljeto u Zaprešiću Centra za mladež Zaprešić ponovo je ponudilo brojne radionice, od onih kreativnih do učenja stranih jezika. MO Ivanec je poučen prošlogodišnjim iskustvom organizirao još sadržajnije Kreativno ljeto u Ivancu na kojem su djeca mnogo toga doživjela i naučila. Ljetnu radionicu održao je i Foto kino video klub Zaprešić, koji također već tradicionalno i tijekom ljetnih mjeseci stvara odlične filmove s kojima osvajaju nagrade na brojnim festivalima.

U organizaciji Grada održana je i Ljetna škola „Zaprešić djeci“. Ona se odvijala uglavnom na otvorenom prostoru u Novim dvorima gdje su mali Zaprešićani polazili dramsku, likovnu, filmsku ili glazbenu radionicu.

Svi su imali isti cilj, a to je djecu naučiti nečem novom, potaknuti njihovo zanimanje i kreativnost, a sve to uz puno, puno zabave, smijeha i igre. Nastali su i brojni lijepi radovi kojima su mališani pokazali koliko vole svoj grad u kojem mogu zadovoljiti svoje potrebe i razvijati talente.

Podijeli s prijateljima!
Skip to content